Karbantartas
Karbantartas
Ajánlott oldalak :
pagerank
Karbantartás, rendszerfelügyelet

Karbantartás

1. Karbantartás: A napi problémákkal küszködőknek

Nincs rosszabb, mint amikor a napi munkát csip-csup problémák akadályozzák. A Word váratlanul lefagy, és az éppen írt ajánlat elvész; a nyomtatás akkor ragad be, amikor az ügyfél a számlára vár, vagy az internet hirtelen lelassul - persze akkor, amikor Önnek sürgősen szüksége lenne az információra. Megfelelő szakképzett informatikus nélkül azonban ezek az apró hibák is komoly gondot, és esetleg több órás kiesést okoznak. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha bosszankodás és kétségbeesett hibakeresés helyett ilyenkor csak felhívna egy telefonszámot, és akár néhány perc alatt elhárítanák a hibát.

2. Karbantartás: A fejleszteni vágyóknak

A cég ügyviteli folyamatai akadoznak. Az ajánlatok eltűnnek, a határidők csúsznak. Az alkalmazottak egymásra és a számítógépre mutogatnak, az ügyfelek pedig elégedetlenkednek. Ön tudja, hogy a papírmunkákat a számítógépre ültetve sokkal hatékonyabban tudnának dolgozni, de vajon hogyan fogjon hozzá? És hogy lehetne a fejlesztést a lehető legolcsóbban elvégezni? Tapasztalt informatikus nélkül a cég "gatyába rázása" csak kétségbeesett próbálkozások tömege marad. Megfelelő segítséggel azonban akár egy néhány órás oktatássá töpörödhet a fejlesztés.

Az alacsony költségvetésűeknek:
A cél a cég fenntartása és a recesszió átvészelése. Nincs keret a soktízezres karbantartási csomagokra és a sokszázezres fejlesztésekre. Meg kell húzni a nadrágszíjat, de ezekben a nehéz időkben is fontos, hogy valaki ismerje a rendszerünket és hiba esetén gyorsan segítsen. Az sem lenne rossz, ha tud néhány ingyenes megoldást a hatékonyabb működésre.

A megoldás: TELNETWORK

Manapság minden cég működésének legmeghatározóbb eleme az informatikai rendszer. Alapvető feltétel, hogy a számítógépek gyorsan, hibamentesen működjenek, és az adatok maximális biztonságban legyenek. Míg a nagyvállalatok képesek saját rendszergazdákat foglalkoztatni, addig a kis- és középvállalatoknak meg kell elégedniük azzal, hogy hiba esetén kihívják a szervizt.

Cégünk kifejezetten kis- és középvállalkozások részére biztosít nagyvállalati szintű rendszergazdai és rendszerfelügyeleti szolgáltatást. Szolgáltatásaink a napi problémák gyors elhárításától a teljes rendszer folyamatos, aktív felügyeletén keresztül a fejlesztésekben való informatikai szakértői részvételig minden informatikai területet lefed. Természetesen árainkat is a kisvállalati mércékhez igazítottuk.

Legyen a TELNETWORK az Ön rendszergazdája!

Bízza ránk az informatikai rendszer karbantartását! Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az alacsony költségvetésű kisebb cégektől az azonnali helyszíni segítséget igénylő komplex középvállalkozásokig mindenki megtalálja a neki megfelelő átalánydíjas karbantartási csomagot.

Átalánydíjas karbantartás és rendszerfelügyelet = fix havi költség

Átalánydíjas csomagjaink tartalmazzák a helyszíni és a távolról történő hibaelhárítást, a szakértői telefonos támogatást (helpdesk), a rendszeres karbantartást és a csereeszközök biztosítását is. Így Önnek csak a fix havi díjjal kell kalkulálnia.

Karbantartás: Gatedefender Sun

tovább a karbantartás előnyeinek részletes leírására Karbantartás, rendszerfelügyelet

 

 

Karbantartás | Szerverek | Számítógépek 3 év garanciával | Small Business Server | Panda Antivirus | Partnerek

Olcsó kövelőiroda, könyvelés Budapest
Új építésű, közel nulla energiaigényű házak Solymáron passzívház szakértőtől

Ipari légtechnikai elemek és idomok gyártása
Tűzvédelmi szakértő, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelem