Panda Antivirus
Karbantartás
Ajánlott oldalak :
pagerank
Panda Antivirus

Panda vírusirtó

avagy miért Európa első számú vírusirtó szoftvere a Panda

A Panda Security Európa első számú vírusirtó szoftver gyártója. Termékpalettája az otthoni védelemtől a nagyvállalati hardver alapú célrendszerekig minden típusú igényt lefed. Számtalan díjat és elismerést kapott mind vállalati szinten, mind az Antivirus megoldásai révén. Egyedülálló TruPrevent technológiájának és legújabb TotalScan funkciójának köszönhetően a Panda Security termékek szolgáltatásaikban messze felülmúlják a konkurens vírusirtókat. Hatékonyságukat és gyorsaságukat pedig objektív összehasonlító tesztek tucatjai igazolják.

Ráadásul a 2011-es vírusirtók már rendelkeznek a "Kollektív intelligenciával", mely technológiának az a lényege, hogy a vírusadatbázis kisebb része a szoftvert használók számítógépén van, a nagyobbik viszont a vírusvadász cég szerverein, így a védelmi feladatok nagyobb részét is a szerverfarm végzi. Az ellenőrzési folyamatban, ismeretlen fájl analizálásakor, a gépre telepített "ügynök" a szerverfarmmal és a helyi gépen lévő adatbázissal is kapcsolatba lép, és "megkérdezi", hogy ismert-e a kérdéses állomány. A "kollektív intelligencia" tehát olyan percre kész, valós idejű és online vírusadatbázis, amelynek erőforrás-igénye minimális, viszont a lehető legnagyobb adatbázissal támogatott védelmet nyújtja. Ehhez kapcsolódik még a közösségi erőforrás-megosztás: gyakorlatilag minden Panda-használó szenzorként működik. Ha egy pc-n gyanús fájl bukkan föl, a szerver pedig vírusként azonosítja, az összes többi használó is azonnal védelemben részesül az új fenyegetés ellen.

Panda Antivirus megoldások


Panda Antivirus Pro 2012

Installáld és felejtsd el. A Panda Antivírus 2012 Pro könnyen kezelhető szoftver, alapvető védelmet nyújt számítógépére. Csak telepítse fel és felejtse el a vírusokat, kémprogramokat, rootkiteket, hekkereket.

Panda Antivirus Pro 2010Töltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus 2012 vírusirtóval illetve biztonsági megoldásaival. A 2012-es termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.

Panda Internet Security 2012

Maximális védelem az internetről érkező fenyegetés minden típusa ellen. Panda Internet Security 2012 egy olyan megoldás, amely mellett teljes biztonságban használhatja az internetet. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet.

Panda Antivirus Internet Security 2010Töltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus 2012 vírusirtóval illetve biztonsági megoldásaival. A 2012-es termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.

Panda Global Protection 2012

Élvezze a teljes biztonságot és biztosítsa adatai sérthetetlenségét. Védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hekkerek, az online csalások, a személyes adatok tolvajai, és más típusú Internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet.

Panda Globan Protection 2010Töltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus 2012 vírusirtóval illetve biztonsági megoldásaival. A 2012-es termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.

 

Panda Security for Business with Exchange

Kis-, és közepes vállalkozások számára. Védi a munkaállomásokat, fájl szervereket, Exchange szervereket minden típusú malware és más ismert és ismeretlen fenyegetések ellen. Központi menedzsmenttel és Audit szolgáltatással. Munkaállomási tűzfal, SPAM szűrés a levelező szervereken. Applikáció tiltás (Skype, msn, stb) és hálózati biztonsági védelem a mobil eszközök hálózatba léptetésére.

Panda ingyenes demoTöltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus hálózati vírusirtójával illetve biztonsági megoldásaival. A termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.


Panda Security Kisvállalati Licencek

Panda Kisvállalti Licencek: A mikro és kisvállalkozások igényei és lehetőségei szerint optimalizált védelmi megoldások. Egyedi telepítési lehetőséggel munkaállomás illetve munkaállomás és file szervereket tartalmazó hálózathoz. Egyszerű kezelés és telepítés. Optimális ár érték arány.

Panda ingyenes demoTöltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus hálózati vírusirtójával illetve biztonsági megoldásaival. A termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.

Panda Security for Business

Garantált védelem a munkaállomásoknak, fájl szervereknek, minden típusú malware és más ismert és ismeretlen fenyegetések ellen. Központi menedzsmenttel és Audit szolgáltatással. Munkaállomási tűzfal, SPAM szűrés a levelező szervereken. Applikációtiltás (Skype, msn, stb) és hálózati biztonsági védelem a mobil eszközök hálózatba léptetésére.

Panda ingyenes demoTöltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus hálózati vírusirtójával illetve biztonsági megoldásaival. A termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.


Panda Security for Enterprise

Nagyvállalati megoldás, globális védelem. Védi az összes hálózati pontot, minden környezetben, munkaállomásokat, mail rendszereket, gateway és határvédelem. Központi menedzsmenttel és Audit szolgáltatással. Munkaállomási tűzfal, SPAM szűrés a levelező szervereken. Applikáció tiltás (Skype, msn, stb) és hálózati biztonsági védelem a mobil eszközök hálózatba léptetésére.

Panda ingyenes demoTöltse le és használja 1 hónapon keresztül teljesen INGYEN. Ismerkedjen meg a Panda Antivirus hálózati vírusirtójával illetve biztonsági megoldásaival. A termékek 30 napos próbaverziója letöltheti itt.

Panda GateDefender Performa (SUN hardver)

Védelmének első vonala vírusok, spamek és nem kívánatos tartalmak ellen. Panda GateDefender Performa erőteljes, nagy teljesítményű megoldás, amely a hálózat határvédelmét látja el. Szemben a hagyományos szoftver alapú védelmekkel a GateDefender Performa egy dedikált hardware eszköz mely védelmet nyújt a vírusok, fenyegetések és SPAM támadások ellen, Valamint lehetőséget biztosít, hogy menedzseljük mely felhasználó mely 6 különböző kommunikációs protokollt (SMTP, POP3, ftp stb) vizsgál mielőtt az adatok belépnének a hálózatba, így nyújt maximális védelmet egy újabb védelmi vonalat képezve a hálózat előtt. Több különböző méretű hardware megoldás is rendelkezésre áll a védett hálózat méretétől függően. Optimális megoldás 25 számítógéptől akár több ezer felhasználó védelmére. Minden eszköz nagy stabilitású, köszönhetően a optimalizált hardware eszköznek és az automatikus load ballanc lehetőségnek.

Panda Managed Office Protection

Panda Managed Office Protection egy webalapú előfizetéses szolgáltatás, mely alkalmazásával a Kis- és Középvállalatok extra hardware és humánerőforrás költsége nélkül jutnak kiemelten magas biztonságú védelemhez a cég által használt összes PC-n, laptopon és szerveren, továbbá a távoli telephelyeken használt eszközökön is. A menedzselt irodai szolgáltatás kifejezetten a Kis- és Középvállalatok számára nyújt szolgáltatás alapú, webfelületen központilag menedzselhető védelmet, akár úgy, hogy a menedzsment feladatokat egy külső IT szolgáltatóra bízza.


Panda Malware Radar

Védelem az "átcsúszott" és rejtett fenyegetések ellen.

A Malware Radar egy teljesen automatikus szolgáltatás, amely felderíti a fertőzött pontokat, melyeket más védelmi szoftverek nem ismertek fel.

A Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetően, kiegészíti és maximalizálja a védelmét a rejtett fenyegetések ellen, telepítés és a jelenlegi vírusvédelmi szolgáltatás eltávolítása nélkül.

A Malware Radar felismeri és rögzíti a jelenlegi vírusvédelmi megoldás állapotát, mely gépeken milyen védelmi megoldás van telepítve a hálózatban, A telepített alkalmazáok be vannak e kapcsolva illetve frissítésük megtörtént-e. A Malware Radar azonosítja minden hálózati elemen az operációs rendszer állapotát és regisztrálja a frissítések hiányosságait. Azonosítja továbbá az alapértelmezett böngésző és levelező klienst. Az összegyűjtött információkból riportot generál és pdf, illetve xml formátumban a fehasználó rendelkezésére bocsájtja. A Malware Radar segítségével ellenőrizheti hálózata biztonsági szintjét, megtudja a valós helyzetet és felmérhető hogy eltér e a rendszer a válallati policy-ben meghatározottaktól.

Panda termékekről bővebben: www.panda-online.hu oldalon! A forgalmazott Panda termékeinkről részletesebb információt a www.panda-online.hu weboldalon találhat.
Kérdés esetén írjon: info@telnetwork.hu címünkre, vagy hívja kollégánkat: 06 (1) 273-0393

 

Karbantartás | Szerverek | Számítógépek 3 év garanciával | Small Business Server | Panda Antivirus | Partnerek

Olcsó kövelőiroda, könyvelés Budapest
Új építésű, közel nulla energiaigényű házak Solymáron passzívház szakértőtől

Ipari légtechnikai elemek és idomok gyártása
Tűzvédelmi szakértő, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelem