Karbantartás
Ajánlott oldalak :
pagerank
Small Business Server

Small Business Server 2003

A cégen belüli technológia, nem csak háttértámogatást nyújthat a vállalat aktuális munkái számára, de egy Small Business Server 2003 (SBS 2003) szoftver segítségével felgyorsíthatja vállalatán belüli és kívüli kommunikációt, ami cége munkafolyamatainak felélénkítéséhez vezet, ill. új utakat jelöl ki ügyfélkapcsolatai és arculata számára egyaránt.

Bizonyára Ön is került olyan helyzetbe, amikor jó lett volna otthonról elérni a céges leveleit, dokumentumait, szerette volna használni az irodai számítógépén lévő programokat, vagy biztonságban szerette volna tudni legféltettebb szerződéseit, árajánlatait.

A Small Business Server 2003 (SBS 2003) mindezekre nyújt megoldást:

  • Speciális kisvállalati megoldásai révén rendkívül egyszerűen elvégezhetők olyan időigényes munkák is, mint egy termékbemutató megszervezése, vagy a napi feladatok kiosztása.
  • Biztosítja az összes olyan programot, amire egy fejlődő kisvállalatnak feltétlenül szüksége van. Ezek között találjuk a központi levelezőrendszert, fájl szervert, fax megosztást, belső vállalati webhelyet, stb.
  • Olyan biztonsági eszközökkel rendelkezik, melyekkel hatékonyan megvédheti adatait jogosulatlan hozzáférésektől, rendszerhiba okozta adatvesztéstől, vagy akár a dokumentum véletlen felülírásától.

A Small Business Server 2003 legelőnyösebb tulajdonságai és funkciói:

1. Támogatja a csoportmunkát
A hatékony üzletmenet elengedhetetlen feltétele, hogy a munkatársak mindig naprakészen és teljes körűen legyenek informálva a Vállalat ügyeiről, projektjeiről, belső folyamatairól. Az SBS 2003 segítségével biztosíthatja a csapatmunkát a fájlok központi tárolásával, a belső vállalati webhellyel, valamint az Outlook funkciók (partnerlisták, naptár, feladatok, napló) közös használatával. A vállalati webhely beépített szolgáltatásai közt van dokumentumtár, űrlaptár, vitafórum valamint szabadságnaptár is.

2. Biztosítja a nyomtatók, faxok és egyéb erőforrások közös használatát
A szerverközpontú hálózat lehetővé teszi a nyomtatók és egyéb eszközök, erőforrások közös használatát, ami nem csak az operatív munka gyorságát javítja, de költséghatékony megoldást is kínál. Az SBS 2003 megosztott faxszolgáltatása lehetővé teszi továbbá, hogy a vállalat alkalmazottai a számítógépükről küldhessenek és fogadhassanak faxokat.

3. Lehetővé teszi a távmunkát
Ha Ön éppen nem tartózkodik az irodában, az SBS 2003 segítségével könnyen és biztonságosan elérheti a hálózaton tárolt fontos üzleti adatokat, beleértve a vállalati fájlokat, e-maileket, a naptárt, az ügyfelek nyilvántartását és akár a saját asztalát is. Így otthon és útközben egyaránt hatékonyan tud dolgozni.

4. Védi az üzleti információkat a jogosulatlan felhasználóktól
Akár minden egyes vállalati dokumentumnál külön-külön megadhatja, hogy ki férhet hozzá, és ki előtt titkos az anyag tartalma.

5. Komplex adatvédelmet kínál
Ha az irodai számítógépe összeomlik, könnyen elveszhetnek a rajta tárolt dokumentumok. Egy szerverközpontú rendszerben viszont az adatok a szerveren találhatók, így bármelyik számítógépről elérheti a fájlokat akkor is, ha a sajátja meghibásodik. Az SBS 2003 automatikus biztonsági mentés funkciójával pedig akár naponta készíthet mentést a teljes adatállományról.

6. Automatikusan menti a dokumentumok korábbi verzióit is
A különálló számítógépeken egy véletlen mozdulattal könnyen törölhetők vagy felülírhatók fontos dokumentumok is. Az SBS 2003 az "árnyékmásolat" funkcióval képes automatikusan megőrizni és igény esetén visszaállítani a dokumentumok korábbi verzióit, amelyek máskülönben elvesznének.

Bővebb információ az SBS-ről Cégünknél már kapható a Essential Business Server 2008 (Standard és Premium verizó is)
Ez ügyben érdeklődjön a 06 (1) 273-0393-as számon, vagy írjon e-mail-t az info@telnetwork.hu címünkre.

JELENTKEZZEN!

ingyenes SBS konzultáció

Név:
*
E-mail:
*
Telefonszám:
*
Cím:
Témakör:
Üzenet:
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Írjon emailt! Ha bármilyen kérdése van, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége,
írjon: info@telnetwork.hu vagy hívja kollégánkat: 06 (1) 273-0393

 

Karbantartás | Szerverek | Számítógépek 3 év garanciával | Small Business Server | Panda Antivirus | Partnerek


Olcsó kövelőiroda, könyvelés Budapest
Új építésű, közel nulla energiaigényű házak Solymáron passzívház szakértőtől

Ipari légtechnikai elemek és idomok gyártása
Tűzvédelmi szakértő, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelem

Olcsó kövelőiroda, könyvelés Budapest
Új építésű, közel nulla energiaigényű házak Solymáron passzívház szakértőtől

Ipari légtechnikai elemek és idomok gyártása
Tűzvédelmi szakértő, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelem