PC, számítógép alkatrészek 3 év garanciával
Karbantartás
Ajánlott oldalak :
PC, számítógép
       

Mi is az a SzámítóBBgép?

 

Kovács Sándor vagyok, a Telnetwork ügyvezetője. Először is engedje meg, hogy elmagyarázzam, mi is az a számítóbbgép, illetve hogy ez a butuska szójáték milyen ideológiát valósít meg:

Már régóta figyelem a hazai számítógép kiskereskedéseket, és elborzadva látom, hogy az elmúlt tíz évben semmit nem változott a magatartásuk. A cél még mindig az, hogy az árversenyben győzedelmeskedve minél több "jó lesz az magának" típusú számítógépet adjanak el minél több vevőnek. Szinte már fájdalmas, hogy a minőséget, a stabil, megbízható működést a pc boltok és a vásárlók egyaránt az ár és a teljesítmény mögé rangsorolják.

Pedig pont a biztonság lenne a legfontosabb szempont. Hiszen mit is csinálunk a számítógépünkkel? Legfontosabb dokumentumainkat, megismételhetetlen fényképeinket, a legbizalmasabb levelezéseinket tartjuk rajta. Üzleti ügyeinket bonyolítjuk vele, vagy épp az esküvőnk összes apró részletét dolgozzuk ki a segítségével.

Nincs még egy olyan eszköz, ami ennyire szerveresen és pótolhatatlanul beépül az életünkbe. És pont ez az az eszköz, aminek a vásárlásánál a "feketében is van?" kérdés gyakrabban hangzik el, mint az, hogy "mennyire megbízható?".

A számítóbbgép a számítógépek egy új generációja, ahol Ön a megbízható, extra garanciákkal bíró számítógépen túl Ön egy olyan szolgáltatáscsomagot is kap, amely vásárlás előtt, alatt és után is biztosítja, hogy Ön, mint vásárló, elégedett legyen a számítógépével és a cégünkkel egyaránt.

Vegyük hát sorra, hogy mitől is számítóbbgép a számítógép:

  • DÍJMENTESEN felmérjük az ÖN igényeit, és olyan számítógépet, ill. kiegészítőket ajánlunk, amik a legmesszebbmenőkig megfelel az Ön elvárásainak. Az ajánlat során ODAFIGYELÜNK azokra a kritériumokra is, amiket Ön esetleg meg sem fogalmazott. Például megbízhatóság, csendes működés, bővíthetőség, vagy kényelmes használat.
  • A vásárolt számítógépet többszörösen tesztelt, megbízható alkatrészekből építjük össze, hogy Ön HIBÁTLAN, TÖKÉLETES SZÁMÍTÓGÉPET kapjon.
  • DÍJMENTESEN feltelepítjük a PC-vel vásárolt programokat. Egyúttal az összes frissítést és javítást is felinstalláljuk, így Önnek ezzel nem kell bajlódnia.
  • 3 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK minden számítógépünkre és azon belül minden alkatrészre akár standard, akár egyedi konfigurációt vásárolt.
  • A vásárlást követően 3 HÓNAPOS DÍJMENTES telefonos segítséget nyújtunk bármilyen informatikai kérdésben, legyen szó akár a levelezés beállításáról, vagy egy megfelelő vírusirtó kiválasztásáról.
  • A számítógépre 8 NAPOS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk! Ha Ön úgy érzi, hogy nem azt nyújtjuk, amit hirdetünk, akkor mi kérdés nélkül visszafizetjük Önnek a teljes vételárat!
  • Ha megváltoznának az igényei, a vásárlást követő egy hónapon belül MUNKADÍJMENTESEN alakítjuk át a számítógépét a kívánt konfigurációra.
  • Ha mégis elromlana a számítógépe, akkor sem kell heteket várnia a javításra. A meghibásodott alkatrészt tortúra és várakozás nélkül AZONNAL KICSERÉLJÜK egy vadonatújra.

Nyilvánvalóan vannak olyan szabályok, amelyekből még az Ön kedvéért sem engedünk:

  • Nem forgalmazunk, és nem ajánlunk Önnek olyan terméket, amivel más ügyfeleink már pórul jártak. Sajnáljuk, de csak megbízható termékeket forgalmazunk.
  • Nem sózzuk Önre a raktáron maradt tavalyi készletet. Elnézést, de mi hosszú távú kapcsolatra keresünk ügyfelet.

Ha számítógépet szeretne vásárolni, látogasson meg minket a

www.szamitobbgep.hu

oldalon.

Írjon emailt! Ha bármilyen kérdése van, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége,
írjon: info@telnetwork.hu vagy hívja kollégánkat: 06 (1) 273-0393

 

Karbantartás | Szerverek | Számítógépek 3 év garanciával | Small Business Server | Panda Antivirus | Partnerek


Olcsó kövelőiroda, könyvelés Budapest
Új építésű, közel nulla energiaigényű házak Solymáron passzívház szakértőtől

Ipari légtechnikai elemek és idomok gyártása
Tűzvédelmi szakértő, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelem